Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/tarihnet/public_html/tarih/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/tarihnet/public_html/tarih/arsiv.php on line 173
Tarih Portali (Arşiv Ana sayfa) => Ayın Tarih Sorusu

Konu: Eylül Ayı Çekilişi Yeniden Yapılmış ve Yarışmaya Ara Verilmiştir

Sayfa: [ 1 ]

İlteriş 19.11.2009 20:30:14
Ekim ayında sorduğumuz sorunun çekiliş hazırlıklarını yaparken bir husus dikkatimi çekti. Gönderilen yanlış cevapların hepsi aynıydı. Daha sonra fark ettim ki; Bu yanlış cevapları hep o gün üye olup 5 dakika içinde soruya cevap gönderip, bir daha online olmayan üyeler göndermişti.

Bende google a bizim soruyu yazdım ve gördüm ki; kampanya takipçileri bir site kurmuşlar ve nerede bir kampanya veya ödül var birbirlerine söylüyorlar. Bizim soru ve yanlış cevapta orada yer alıyor.

Bunun üzerine ekim ayında soruya cevap veren tüm 1 günlük üyelerin yarışma haklarını ellerinden aldım ve kalan az sayıdaki yarışmacılarımızdan biri yarışmayı kazandı.

Bu olaydan bu yana da eylül ayı kazananı ile ilgili ne yapmalıyım diye düşünüyorum. (O da ilk gün cevap vermiş, tarih öğretmeni değil, kampanya içerikli bir sitesi var) Sonunda karar verdim eylül ayı kazananını diskalifiye ettim (yedeğinide) ve eylül ayı çekilişini tekrarladım. (Eylül ayı kazananının bir diğer diskalifiye sebebi ise aynı ip ye sahip bir üyenin daha bulunması ve aynı üyeninde eylül ayı yarışmasına katılmasıdır. -kısaca çift üyeliği var ikisiylede yarışmaya katılmış-)

Kazanan 1 numara ile Harut   bravo

Kimse kusura bakmasın. Vip üyelik sayesinde verebildiğimiz bu küçük hediyeleri tarih öğretmenlerine ve tarih sevdalılarına vermek varken "ödül avcılarına" kaptırmaya hiç niyetim yok.  bıyık

Yukarıdaki aksaklığın önüne geçebilecek bir kural bulma adına yarışmaya 1 ay ara veriyorum. (Bulamaz isem yarışmayı bitirebilirim.)

Harut 19.11.2009 22:37:16
Kazananı kur'a usulü mü yoksa başka bir yöntemle mi belirlediniz bilmiyorum ama layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim.
Kabul buyurulursa eğer, ben bu hediyenizi sizin (İlteriş hocam) kendi öğrencilerinizden çalışkan, terbiyeli, efendi ve maddi durumu iyi olmayan bir çocuğumuzun lehinde feragat etmek arzusundayım. Bu ricamı kabul buyurunuz. O çocuğumuzun bir tebessümü benim için dünyalar kadar değerli olacaktır.  gülümse

Saygı ve sevgilerimle...

İlteriş 23.11.2009 19:59:50
 bravo

Bayram dönüşü ilk işim bu olacak hocam. Belki bir fotoğraf bile çekinip buraya ekleriz.

Selametle.

ahmetnurberrak 25.11.2009 17:59:34
sevgili kardeşimi,vermiş olduğu karardan dolayı kutluyorum.gönlü tok  insanlara her zaman ihtiyacımız var.allah razı olsun

BuDunÇar 25.11.2009 21:42:20
Bu davranışınız hala vefakar ve özveriyle çalışan inasanlarımızın varlığını bize bir kez daha hatırlattı. Sizleri gördükçe bizlerin de çalışma azmi bir kat daha artmaktadır. Teşekkürler. Selametle


Sayfa: [ 1 ]